Arvid Martinsen 

Tlf 975 41 171

Tekstforfatter Ellen Agnete Brygfjeld

 

Tekstforfatteren Ellen Agnete Brygfjeld er født 30/6-66 og er fra Brygfjelddalen i Korgen. Både faren Ole Brygfjeld og bestefaren Saras Brygfjeld var tekstforfattere og diktere. Hun har skrevet mesteparten av tekstene til Arvid Martinsens musikk og hun var også engasjert i det svensk / norske samarbeidsprosjektet ”Crescendo”  (2004 0g 2014) som tekstforfatter. Dette var et konsertsamarbeid med profesjonelle musikere fra Stockholm, musikklærere, amatører og studenter fra musikklinjer, kulturskoler fra Västerbotten og Helgeland.

 

Ellen Agnete har også skrevet alle sangtekstene i musikalen ” Heming Unge ” som ble spilt Mosjøen Kulturhus med premiere i begynnelsen av desember -  2011.

 

Ellen Agnete har også forfattet teksten på bl.a. den nye "Sangen til Hemnes", "Gilles-sangen" og "Galleria-sangen". Noen av disse som også er innspilt på CDen "Kom å HørPå". Ellen Agnete skriver dikt til alle anledninger. Her kan nevnes: "Det er Jul" -  "Gillesprologen" (åpningen av Gilles Cafe i Mosjøen) og på hennes blogg.

 

Hun skriver både bokmål, dialekt og nynorsk og er også medlem i TONO. Hun har levert tekster til bursdager, begravelser og bryllup. Ellen Agnete er dessuten Arvid Martinsen samboer.

Arvid Martinsen Productions AMP musikk musiker trombone gitar sang komponist komposisjon arrangement konsert konserter spilleoppdrag band Hemnes Mosjøen Mo i Rana Helgeland
web: info helgeland