Arvid Martinsen 

Tlf 975 41 171

Fra bokmål til dialekt med tekstene våre

Vi står foran en ukes turne med Arvid Martinsen Trio (AMTrio) og et møysommelig arbeid med å skrive om de norske sangtekstene våre fra bokmål til dialekt. Jeg øver og øver på dette og kjenner at dette blir nærere og mere ekte.

 

Turnéen starter i morgen torsdag 17. oktober kl 19.00 i Hattfjelldal på Fjellfolkets Hus med Hattfjelldal Skolekorps og Marit Mikkeljord som gjester.

Arrangører er Hattfjelldal og Grane kommune i anledningen "Verdensdagen for psykisk Helse"

 

I dag onsdag 16. oktober synger jeg og spiller på Café Ole i anledningen Mental Helse/Hemnes -dager.

Café Ole er oppkalt etter min svigerfar Ole Brygfjeld som var ordfører i Hemnes kommune i to perioder, dikter og en kulturinteressert mann.

Café Ole har faste brukere og er et flott tilbud til dem som sliter i li ivet og alle andre. En glimrende møteplass med et mattilbudet som er kjempebra.

Jeg gleder meg til å spille for dette publikummet jeg føler meg veldig sammen med. :)

[16.10.2019]
Topp helg og konsert med Norsia Storband

Ble engasjert med av Norsia Storband og hadde fire dagers prøver med avsluttende konsert lørdag 5. oktober 2019 i Teaterkaféen på Nordland Teater.

Vi spilte flere av mine komposisjoner som bl.a. 2.satsen "På vandring" fra storbandverket "Langt i Nord "som i år 2000 ble bestilt an Nordnorsk Jazzsenter til Nordnorsk ungdomstorband. 

Likeledes låtene  "TippBone" - "Pass joiken" - "Dinn å gjøre" og "Komme tilbake" hvor flere av musikerne improviserte som aldri hadde gjort det før. 

Utrolig hyggeleig av ensembler som også vil spille ens egen originalmusikk.


Norsia storband består av gode amatørmusikere som satser og med sin gode aktive musikalske leder Ulf Skjæran og gjesteinstruktører som bl.a. trommeslageren Erik Smith og og sangsolister som Marian Aas Hansen er bandet i stadig utvikling.

 

Men denne gangen fikk jeg gleden av å gjøre en konsert med dem og det ble veldig hyggelig med et lite med godt publikum. 

Storbandet er veldignet med den fremragendene Mo-vokalisten Hege Cecilie Søgaard,  som har standardlåterene under huden og er en glitrende vokalist.

Supergitaristen Jørgen Straumfors var leid inn som gjestemusiker og leverte nydelig fine og tøffe gitarsoloer på løpende bånd.

Og publikum, ja de var 100% med, også på scatsang og alljoiken som kom. 

 

Mere kan ikke jeg forlange, en riktig  god musikkopplevelse med nye musikkvenner i livet!  :)

 

     Fra prøver og konsert!                                                   

[07.10.2019]
Topp øvehelg i Hemavan med Hemnes Janitsjar

Sist helg 13.-14. og 15. september 2019 var vi samlet i Hemvan Trolltunet til den 12. øvingshelga med Hemnes Janitsjar.

Denne gangen med saksofonisten Sara Brygfjeld som instruktør for saksgruppa og tubaisten Hans Kristian Edvardsen for tuba, trombone og baritonegruppa. "Low brass" alltså.

De gjorde en fin fin jobb og hele helga var gjennomsyret av knallhard korpsjobbing, godt humør, allsang, latterkuler, diskusjoner og god mat. For en bra gjeng dette er og det er en stor glede og ære å få være deres dirigent.

 

Å den tidlige morgenturen kl 0700 til toppen av slalombakken ble som vanlig gjennomført med de to nye medlemmene av dette ekstrempåfunnet, nemlig perkusjonisten Bjørn Johansen med det populære nick-navnet "Birgersen" og trombonisten Ingebjørn Nygård også kalt "IngenBjørn Från Lycksele".

Flott start på høsten program der konsertene på Jernvaren/Hemnesbreget 20.november og på Korgen Samfunnshus 22. november har fått navnet : "Lykken er..."

 

Følg med .. følg med!

[16.09.2019]
Høsten første allsang med Dacapo Hippies .

Det er det høstens første allsangkveld med DaCapo Hippies torsdag 5.oktober kl 19.00 - 21.00 på Kulturverkstedet i Mosjøen. Vår allsangbok "Syng Og vær glad" ligger på alle bordene og dette er vårt syvende år på Kulturverkstedet.

Velkoomen til vårt faste publikum og til nye allsangere. 

 

Christin Eriksen - sang/ piano

Arvid Martinsen - sang / akustisk gitar

 

Kveldens gjest er sangeren Ellen Anne Steffenrem fra Mosjøen

[27.08.2019]
Herlig med to spillejobber på Lystgaard i Skjerstad

6. september dra både AMTrio og allsangduoen vår DaCapo Hippies over Saltfjellet, ned Saltdalen tar over Misværefjellet, gjennom Misvær forbi Oldereid og til brua over Misværfjorden, over den til selveste Skjerstad med bestemmelsestedet Lystgaard, en resturant med konsertscene. Her spiller vi både fredag og lørdag. Herlig.  

 

Vertskapet er paret Sissel Gylseth og Even Tiger Høgseth. 

 

Dette gleder vi oss til både pianisten og sangeren Christin Eriksen som spiller i begge prosjekterene, dikter og sangtekstforfatter Ellen Agnete Brygfjeld i  AMBTrio og undertegne som synger og spiller akustisk gitar begge. 

 

På Lystgaard fredag 6. oktober:

AMTrio med egne sanger og norske tekster:  

 

På Lysstgaard 7. september:

DaCapo Hippies med allsang med egne allsanghefter på alle bordene!

 

Les om oss, hør oss denne hjemmeside: www.arvidmartinsen.no 

 

 

n

[23.08.2019] Les mer
1-5 av 207 Neste >>
Arvid Martinsen Productions AMP musikk musiker trombone gitar sang komponist komposisjon arrangement konsert konserter spilleoppdrag band Hemnes Mosjøen Mo i Rana Helgeland
web: info helgeland