Arvid Martinsen 

Tlf 975 41 171

Stor feiring av Doffens 70-årsdag

For en bursdagsfest det ble av Dagfinn "Doffen" Jullumstrø sin 70-årsdag. I et rent komplott med hans samboer Trude Karlsen og Roar Møller på Gilles Cafe planla vi et supriseparty tirsdag 20. oktober kl 19.00. Jeg samlet et band som bestod av musikere Doffen hadde spilt med og et repertoar med låter bursdagsbanet hadde spilt i sin karierre.

Bandet var:

Fred Endresen/keyboards - Rune Ervik/leadgitar- Odda Arne "Oddis" Eiterord /elbass- Kjell Ervik/trommer-Liss Sæterstad/vokal - Nina Stimo/vokal og undertegnede på trombone/vokal.

 

Jeg skrev en låt til bursdagsbarnet med tittelen "Kjære Doffen" som Fred og jeg spilte inn i Studio Nord. Jeg sang lead, spilte trombone og perkusjon (cabasa). Alt det andre av instrumenter spilte Fred som gitarer, keys, perkusjon, trommesett, koring + miksing. 

 

Låta ble spilt over anlegget på Gilles da Doffen ankom stedet kl 19.00 med familien og trodde han skulle på en stille fredelig middag i anledning 70-års dagen. Men nei ... Der satt 30 innviterte hemmelige gjester og Roar med gratis middag og bursdagskake.. 

 

Det ble en fantastisk kveld der også Doffen kom på scenen og spilte to Hendrix-låter som alle filmet til overdøvende applaus. Smilet hans gikk helt bak i nakken hele kvelden og han var glad for oppmerksomheten som tvang fram noen tårer hos mange denne hyggelige kvelden.

 

Låtene vi spite var:

Way Back Home

And Then There Was The Blues

Hard To Handle

You’ve Got A Friend

It’s Too Late

Another Star

   p​ause 

Kjære Doffen

It’s Just A Game 

Foxy Lady

Little Wing

Hey Joe

I Shall Be Released

 

Doffen med kveldens førnøyde bursdagsglis omkranset av trofaste kamerater fra samme årgang ..1950. Herrene Ole-Arnt Enoksen (til venstre) og Tørris Tørrisen. 

[24.10.2020]
Hyggelig allsangdag og kveld i Korgen

DaCapo Hippies med Christin Eriksen og undertgende hadde en koselig og hyggelig dag og kveld i Korgen fredag 9. oktober 2020.

kl 11.00 var vi på Korgen Omsorgsenter i regi av Den kulturelle Spaserstokken og hadde en flott allsangstund med beboerne og vi ble sprorenstreks innvitert tilbake i desember. Takk for en fin mottakelse av Raghild Finneide. 

 

Allsangskvelden på Huset Cafe & Motell på kvelden ble en suksess med fulle hus, allsang som nesten løftet taket med låta Moskvanetter. Snorre vert fulgte opp med god mat og drikke og stemningen steg utover kvelden dere flere av gjesten kom opp på scenen.

Doktor Robert Novak var imidlertid kveldens hovedgjest der han var forsanger med både svenske og amerikanske hits og han leverte så det holdt for stor applaus. 

DaCapo Hippies er tilbake i Korgen fredag 4. desember både på Korgen Omsorgsenter og på Huset Cafe & Motell da med julesanger. 

[11.10.2020]
DaCapo Hippies med høstens allsangkvelder og ny allsangbok.

Cristin Eriksen og undertegnede har satt noen datoer med allsangkvelder i Mosjøen og Korgen for denne høsten. Vi jobber med ei ny allsangbok som vi er så heldig å få sponset av det lokale næringslivet. Vi håper den skal være klar på nyåret. 

 

Vi spiller føgendende datoer i høst:

Kulturverkstedet Sjøgata  Mosjøen - torsdag 1. oktober kl 19.00 - 21.00

Korgen Omsorgsenter DKS            - fredag 9. oktober kl 11.00-12.00

Huset Kro & Motell Korgen             - fredag 9. okotober kl 20.00 - 22.00

Kultuverkstedet Sjøgata Mosjøen   - torsdag 5. november kl 19.00 - 22-00

Kulturverkstedet Sjøgata Mosjøen  - torsdag 3. deember /Julesanger - 19.00 - 21.00

Huset Kro & Motell Korgen             - fredag 4. desember/ julesanger med julemat - 20.00 - 22.00

[15.09.2020]
Korpsarrangering og endelig en jazzjobb

Da er jeg ferdig med ni korpsarrangementer m komp for Hemnes Janitsjar og Teigen/Skorgan prosjektet som blir en turne på Helgeland i uke 15/2021. Fire arr igjen. Vi håper coronapandemien tillater vanlig publikumstilslutning.

Hyggelig jazzjobb med supergutta Gary Hoffmann, Lars Erik Drevvatne, Oddmund Finnseth og Lars Kristian Sjøvold på Fru Haugans Hotel lørdag 4. september. Arrangør var rørleggerfirmaet Comfort Mosjøen som feiret 25 års jubileumet sitt med et glimrende publikum, god mat og vertsskap.Godt å få spille standardlåter igjen. 

[07.09.2020]
Sommerferie med komponering og arrangering

Pandemitider til tross så har jeg egentlig ei fin tid med turer i skog og mark, fisking i ferskvann koblet på arrangering av 15 låter for korps m komp til et Teigen/Skorgan prosjektet. I tillegg kommer det nye låter til AMTrio.

DaCapo Hippies har også fått bekreftelsel på engasjement i Hattfjelldal og Vefsn Kommune i regi av Den Kulturelle Spaserstokken. 

Ekstra hyggelig er det at Johanna m kjæreste og Åshild har vært hjemme på ferie i flere uker. Life is good!

[18.07.2020]
1-5 av 222 Neste >>
Arvid Martinsen Productions AMP musikk musiker trombone gitar sang komponist komposisjon arrangement konsert konserter spilleoppdrag band Hemnes Mosjøen Mo i Rana Helgeland
web: info helgeland