Arvid Martinsen 

Tlf 975 41 171

"Jul i Brygfjelddalen"- 2019

Vi BrygfjelddalsEnsemblet er i full gang med forberedelsene til årets "Jul i Brygfjelddalen" med barn og ungdom som sangsolister koblet på voksne rutinerte sangere og musikere. 

Vi spiller i "Det nye Kulturhuset" i Hemnes, den ombygde fjøsen på Furulund i Brygfjelddalen. Det er blitt et fantastsisk konsertlokale med egen scene og kjøkken og i tillegg med en nydelig akustikk for livemusikk. 


Tid: Søndag 15.desember kl 18.00

 

BrygfjelddalsEnsemblet

- Arvid Martinsen, gitar og sang

- Christin Eriksen, piano og koring

- Sara Brygfjeld, saksofon og koring

- Markus Johansen Øren, perkusjon

Solister

- Sten Oddvar Solhaug, Korgen - sanger

- Solveig Bygdåsmo, Bleikvasslia - sanger

- Kimmie Solvang, Korgen - 12 år - sanger

- Lisbeth Buskli, Korgen - 12 år - sanger

- Angelika Kråkstad, Hemnesberget - 9 år - sanger

- Veronika Axelsen Lillevold, Korgen - 18 år - sanger

- Andrea Axelsen Lillevold, Korgen - 12 år -sanger

- Renate Holm Bjerka, Bjerka - 18 år - sanger

- Nicolai Valla, Valla - 12 år - sanger

[26.11.2019]
Hemnes Janitsjar med Goldrush og gjestemusikere

Da var Hemnes Janitsjar i havn med to konserter, På Jervaren onsdag 20. november og på Korgen Samfunnshus fredag 22.november. Med Goldrush en glimrenden vokaltrio som sangsolister og konferansierer, med jazzpianisten Lars Erik Drevvatne og bassist Torstein Bang ble dette en feelgoodkonsert av godt merke.

 

Repertoaret hadde med flere arrangement av bl.a. Lars Erik Gudim og et av undertegnede.

Stor takk til korpets egne solister Margrethe Hagavei og Bente Bang på altsasofoner i Charlie Chaplins "Smile" og Bente Bang i Jonas Knutssons "Karpakam Strut":

Dårlig publikumsoppslutning og til tross for sykdomsforfall blant treblåserne så leverte Hemnes Janitsjar så det holdt.

Forsterkning på klarinettseksjonen med Runar og Julia Sollie var en udelt glede.

Etter prøven i går kveld er det bare julegrantenning 1.desember så er det juleferie.

 

Takk for i år!

[26.11.2019]
Koselig og artig Helgelandsturé med Arvid Martinsen Trio (AMTrio)

                                                                        Vår Helgelandsturnéen gikk fra første konsert 17. oktober i Hattfjelldal på Fjellfolkets hus og fortsettelsen 30.oktober på Grane Bygdetun, videre til Teaterkaféen/Nordland Teater/Mo i Rana - Frk. Lovise Café og Konditori i Sandnessjøen, Jernvaren/Hemnesberget og Gilles Café i Mosjøen.

 

Vårt lyttende og flotte publikum hørte våre sanger for første gang på dialekt og det gav mersmak. Vi hadde gjestearister fra barn med Hattfjelldal Skolekorps og Sandnes skolekorps, Elisabeth Buskli, Angelika Kråkstad, Astrid Aarthun, Saina Moonson med på låta "Ein Ænkel Sang" og Grane Sangkor.

Saina fremførte også en improvisert fantastisk dans på Gilles på samme låta.

13-årige Astrid fra Mo i Rana spilte også nydelig på en svensk folkemelodi på Teaterkaféen at tårene stod på lur.

 

For meg var det ekstra hyggelig at Sjalg Wika ble med på på Jernvaren og på Gilles med å spille bluesen "Barking Dogs Don't Bite, We Know, But Does The Dog Know?" og låta "Til Johanna". 

Du store tid for en spreking, snart 80-åring og for et flygelhorn-spell. Veldig imponerende og inspirerenden for en 68-åring.

 

Takk til sponsorene Helgelendingen, Roar Møller på Gilles, arrangørene Hemnes, Grane Kommune , Helgeland Museum avd. Grane og Sjøgato Jazz og Bluesklubb. På Teaterkaféen, Jernvaren og Frk. Lovise arrangert vi selv. 

 

Dessuten nydelige omtaler av konsertene i avisene Helgelendingen, Vefsn no, Rana no og Avisa Hemnes. 

[09.11.2019]
Fra bokmål til dialekt med tekstene våre

Vi står foran en ukes turne med Arvid Martinsen Trio (AMTrio) og et møysommelig arbeid med å skrive om de norske sangtekstene våre fra bokmål til dialekt. Jeg øver og øver på dette og kjenner at dette blir nærere og mere ekte.

 

Turnéen starter i morgen torsdag 17. oktober kl 19.00 i Hattfjelldal på Fjellfolkets Hus med Hattfjelldal Skolekorps og Marit Mikkeljord som gjester.

Arrangører er Hattfjelldal og Grane kommune i anledningen "Verdensdagen for psykisk Helse"

 

I dag onsdag 16. oktober synger jeg og spiller på Café Ole i anledningen Mental Helse/Hemnes -dager.

Café Ole er oppkalt etter min svigerfar Ole Brygfjeld som var ordfører i Hemnes kommune i to perioder, dikter og en kulturinteressert mann.

Café Ole har faste brukere og er et flott tilbud til dem som sliter i li ivet og alle andre. En glimrende møteplass med et mattilbudet som er kjempebra.

Jeg gleder meg til å spille for dette publikummet jeg føler meg veldig sammen med. :)

[16.10.2019]
Topp helg og konsert med Norsia Storband

Ble engasjert med av Norsia Storband og hadde fire dagers prøver med avsluttende konsert lørdag 5. oktober 2019 i Teaterkaféen på Nordland Teater.

Vi spilte flere av mine komposisjoner som bl.a. 2.satsen "På vandring" fra storbandverket "Langt i Nord "som i år 2000 ble bestilt an Nordnorsk Jazzsenter til Nordnorsk ungdomstorband. 

Likeledes låtene  "TippBone" - "Pass joiken" - "Dinn å gjøre" og "Komme tilbake" hvor flere av musikerne improviserte som aldri hadde gjort det før. 

Utrolig hyggeleig av ensembler som også vil spille ens egen originalmusikk.


Norsia storband består av gode amatørmusikere som satser og med sin gode aktive musikalske leder Ulf Skjæran og gjesteinstruktører som bl.a. trommeslageren Erik Smith og og sangsolister som Marian Aas Hansen er bandet i stadig utvikling.

 

Men denne gangen fikk jeg gleden av å gjøre en konsert med dem og det ble veldig hyggelig med et lite med godt publikum. 

Storbandet er veldignet med den fremragendene Mo-vokalisten Hege Cecilie Søgaard,  som har standardlåterene under huden og er en glitrende vokalist.

Supergitaristen Jørgen Straumfors var leid inn som gjestemusiker og leverte nydelig fine og tøffe gitarsoloer på løpende bånd.

Og publikum, ja de var 100% med, også på scatsang og alljoiken som kom. 

 

Mere kan ikke jeg forlange, en riktig  god musikkopplevelse med nye musikkvenner i livet!  :)

 

     Fra prøver og konsert!                                                   

[07.10.2019]
1-5 av 210 Neste >>
Arvid Martinsen Productions AMP musikk musiker trombone gitar sang komponist komposisjon arrangement konsert konserter spilleoppdrag band Hemnes Mosjøen Mo i Rana Helgeland
web: info helgeland