Arvid Martinsen 

Tlf 975 41 171

Hyggelige oppdrag under Villmarksvei-uka i Hemnes

Hyggelig spilleoppdrag torsdag kveld 15. august 2019 under en flott og historisk avduking av merkesteinen ved Bjurå bro fra 1913 i anleding den pågående Villmarksveiuka 2019. :)

Denne merkesteinen hadde på en mystisk måte falt i elva for mange år siden og ble sett på som forsvunnet.

Men herrene og ildsjelene Harald Brygfjeld og John Reinåmo slo seg ikke til ro med dette.

De startet letingen med innleid dykker og gravmaskinen og tilslutt fant de den og i går kveld ble den avduket av disse to og står nå på sin plass ved brua. 💪

Forfatterne og ildsjelene Per Jomar Hoel og Dag Brygfjell har jo skrevet de fantastiske bøkene om Okstindan -Nord- Norges tak og det trebinds bokverket om Villmarksveien som går fra Korgen- Røssvatnet - Fiplingdal og til E6 ved Majavatnet.

Begge hadde interessante innslag om alle åras utviklinga av Villmarksveien og veien fra Korgen til Bleikvasslia. Alt koblet med artige historier 🙏

 

Jeg sang og spilte bl.a. Brygfjeldl/Martinsen-låtene "Vilt og Vakkert" som ble urfremført i sin tid på boklanseringen av Villmarksveien og "Sangen til Hemnes" bestilt av Hemnes Frivilligsentral.

Virkelig hyggelig å bl inkludert i denne begivenheten i krysset til Brygfjelddalen hvor min familie bor. Takk for det! :)

 

[16.08.2019]
Ferdige korpsarrangement til Sverige

Da er korpsarrangementene m/komp av Crescendolåtene "Karakam Strut" av Jonas Knutsson og den svenske folkemusikklåten "Näverbiten" ferdige og sendt til oppdragsgiver Duncan Kemp og Kulturakademiens 20 års jubileum i Storuman.

Jeg skal bortover i november å dirigere mine egne arr med et sammensatt blåsensenble som de kaller korps i Sverige. Det blir kjempestas å møte mange av Crescendo -musikere igjen. 

[16.08.2019]
Høsten 2019 og nye oppdrag!

Nye oppdrag med låtskriving, komponering, dirigering og instruksjon  i musikkens tjeneste tas alltid godt i mot.

13.-14. og 14.september er det vanlig øve-seminarhelg av nytt repertoar i Hemnes Janitsjar også i år med gjesteinstruktører. Oppstart med de vanlige prøvene hver mandag i slutten av august.

 

Skal også gjeste Nordsia Storband med tre dagers seminar, øvehelg med tradisjonellt storbandarr i tillegg til egne ferske låter og arr. 

4.-5.- og 6. oktober

 

14. november er jeg invitert til Sverige og Kulturakademien i Storuman med nye  arrangement av svensk folkemusikk for korps. En forlengelse av mine engasjement av Crescendo for flere år siden som var et fantastisk norsk-svensk orkestersamarbeid med flere konserter i Sverige og en i Norge, i Mosjøen.

Alltid stas og møte og arbeide med "The big musicman" i Västerbotten Duncan Kemp og hans kollegar. 

 

Ellers er det regelmessige allsangakvelder med DaCapo Hippies og småjobber med AM-Trio, og søknadskriving for tenkte turneproduksjoner i 2020 for The Funk Disease - Papa Funk  - Just Friends - Gilles ShowBand med egen Rolling Stones-tribute.

 

Så må jeg øve da, hver dag,  kombinert med skogsturer turer med lapphunden min Dina i flotte Brygfjelddalen.

 

[20.06.2019]
"We Love The 60's" under Festspill Helgeland

Det blir en skikkelig 60-tallsaften under Festspill Helgeland i Gilles Garden. Sukssessen med "We Love The 60's" i fjor gav mersmak. Jeg er i full sving med å skrive arrangement og tilrettelegg musikken til bandet vårt Gilles ShowBand som består av seks musikere og ni kjente vokalister fra Mosjøen. Mer info vil komme etterhvert. Alt i samarbeid med arrangør Roar Møller på Gilles Cafe. 

 

 Fredag 5. juli kl 20.00 i Gilles Garden

 

[18.05.2019]
Hemnes Janitsjar på Bodø Jazz Open

Hemnes Janitsjar var så heldig å bli invitert opp til Bodø Jazz Open med to konserter lørdag 11. mai.

 

Første konsert var i  Glasshuset kl 12.00 med et entsiastisk publikum. Repertoaret her var lett svingenede fra Benny Goodman, Jan Garbarek, Stein Erik Tafjord Arvid Martinsen og Bob Dylan.

Sansgolister var Tone Rønning Fjeldavli og Kjell Andreassen fra Bodø.

Instrumentalsolister var John Helge Vang og Aina Isabella Roghell Olsen op klarinett og Sissel Torgersen på kornett. Vi hadde også med keybardisten Sebastian Rolland fra Bodø som gjest på fire låter. 

 

På City Nord spilte vi et litt annet repertoar uten sangsolister.

 

Vi kom opp på fredag 10. mai med egen buss og med vår faste sjåfør, trommeslager Bjørn Einar Valla. I tillegg hadde alle musikerne fribillett så det var bare å forsyne seg. Jeg var på seks konserter og deltok med scatting på jamsession på Dama di. Så var det kveld. Det hele ble en inspirerende tur. 

 

Bodø Jazz Open rocker.  Bilde fra formiddagskonserten på Glasshuset.

 

[18.05.2019]
1-5 av 201 Neste >>
Arvid Martinsen Productions AMP musikk musiker trombone gitar sang komponist komposisjon arrangement konsert konserter spilleoppdrag band Hemnes Mosjøen Mo i Rana Helgeland
web: info helgeland