Arvid Martinsen 

Tlf 975 41 171

Konsertturné med Hemnes Janitsjar på Helgeland våren 2021

Hemnes Janitsjar slår på stortromma og har booket vokalistene Anita Skorgan og Øyvind Ottesen til en fire dagers vårturné på Helgeland i uke 15 - 2021. Alt er på plass med artistene, kompet, og konsertscenene og korpset.

 

Undertegnede har fått i oppgave å arrangere 15 låter av Jahn Teigen og Anita Skorgen største hits og dette arbeidet er allerede påbegynt. Dette blir feelgoodkonsert med låter vi alle er glade i. 

 

Vi besøker:

onsdag 14. april - Korgen Samfunnshus

torsdag 15. april - Mosjøen Kulturhus

fredag 16. april  -  Spectrum Meyergården/Mo i Rana

lørdag 17. april  - Kulturbadet/Sandnessjøen

[13.06.2020]
Heldig med oppdrag i disse pandemitider

Liver går videre med fortsatt pandemirestriksjoner, men jeg er tross alt heldig.  I den siste tiden har jeg fått et skikkeig stort musikk-arrangementsoppdrag for korps med en konsertserie som skal skje i april 2021.

 

Likeledes har jeg fått komponistoppdrag fra Duncan Kemp og Kulturakademien i Storuman. Fire små stykker for 3. trompeter og komp, 3 tromboner og komp, 3 altsaxer og komp og 4. fløyter og komp.  

Jeg var jo sist der i november og dirigerte egne arr for et sammensatt korps fra Soruman og Lycksele. Jeg bukker og takker.

 

Snart klargjøres fiskestanga for innlandsfiske i Hemnes kommune

[19.05.2020]
Avlyste festivaljobber

P.g.a. pandemien er mine tre festivaljobber utsatt til neste år med samme opplegg som i år. Det gjelder  "Spor av Arvid Martinsen" søndag 5.juli under Festspillene Helgeland. Det samme fjelder konserten "We Love The 60's" i Gilles Garden fredag 10.juli og "Sommerkonsertene i Brygfjelddalen i slutten av juli. 

[19.05.2020]
I disse pandemitider

Dagene går og landet vårt står på vent, nå er det blitt påske, musikklivet som utøver står på vent, men komponering og arrangering står på dagsorden. Jeg har blitt engasjert med egen konsert 5. juli i Mosjøen med egen musikk under Festspillene Helgeland. Jeg jobber på som om denne festivalen blir arrangert også min konsert i Mosjøen Kulturhus.  

Vi får bare håpe selv om det ser mørkt ut. Egentlig små problemer for meg i forhold til arrangører og næringsliv som står foran konkurser for ikke å snakke om de som mister sine kjære i coronan. 

Ellers går dagene med til små turer med hundene, familieliv, facetime med barna som bor sørpå, telefoner til slekt og venner, Netflix med krim og musikkdokumentarer. 

 

Hold motet oppe!  

[11.04.2020]
"Spor av Arvid Martinsen" på Festspillene Helgeland 2020

Hyggelig facebookoppslag om stort prosjekt til sommeren 2020:

 

SPOR AV ARVID MARTINSEN

Den levende legenden Arvid Martinsen samler et topplag av musikere fra hele Helgeland til en annerledes og spektakulær janitsjar- og storbandkonsert. En rekke nyskrevne låter og verk på repertoaret, spesielt skrevet til denne anledningen, mikses med noen av Martinsens fremste verk, til en festkonsert med stor spennvidde.

 

Som saksofonsolist har han med seg Jonas Knutsson, en av Sveriges fremste jazzsaksofonister. I tillegg vil publikum få oppleve sangerne Lena Valla, Sigrid Brennhaug og Sten Oddvar Solhaug, på scenen sammen med et knallsterkt ensemble.

 

Konserten vil holdes søndag 5. juli, i Mosjøen Kulturhus.

 

Fra presentasjonen programmet for Festspillene Helgeland 2020:

 

Arvid Martinsen er en av Nord-Norges mest erfarne kulturarbeidere, med bakgrunn fra korps, rockeband og storband. Han gav bl.a. ut den første nord-norske jazzskiva «It`s Just A Game» i 1981.

Med en solid musikalsk utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og en profesjonell musikerkarriere fra Oslo og Harstad bak seg, har han en solid ballast og et stort kontaktnett. I dag bor han i Brygfjelddalen i Hemnes Kommune hvor han jobber deltid i kulturskolen og driver en utstrakt freelancevirksomhet som musiker, dirigent, komponist og produsent.

Han driver forskjellige band som regelmessig spiller konserter: Arvid Martinsen Band, The Funk Disease, DaCapo Hippies og BrygfjelddalsEnsemblet. Han er også fast dirigent i Hemnes Janitsjar.

[02.01.2020]
1-5 av 216 Neste >>
Arvid Martinsen Productions AMP musikk musiker trombone gitar sang komponist komposisjon arrangement konsert konserter spilleoppdrag band Hemnes Mosjøen Mo i Rana Helgeland
web: info helgeland