Arvid Martinsen 

Tlf 975 41 171

LYTT PÅ NYTT med Arvid

Jeg er så heldig å ha fått i oppdrag og være festivalkomponist på årets LYTT PÅ NYTT-festival i Mosjøen fra 29. januar til 2. februar. Stor stas å få spilt musikken min av profesjonelle musikere, undervise på MVS-musikklinja og fremføre deler av musikken fra musikalen Heming Unge.

Tiden nå går med til å komponere ny musikk og legge planer for produksjonene. 

[23.01.2018]
Jazz, blues og jamsession på Hemnesberget 19.-21.januar 2018

Hemnesjazz, Hemnes Skolemusikk, Korgen Skolemusikk, det lille storbandet Alfhilds Balkong, aspiranter og helt nygegynnere hadde tre dagers seminar denne helga med avsluttende konsert på Hemnesberget. Strålende instruktører fra jazzbygda Langevåg med trompetisten Kåre Nymark JR og saksofonisten Webjørn Sæther tryllet med barna og fikk dem til å spille tre nummer på konserten uten noter.

Selv hadde jeg syv helt nybegynnere på pocket trompet. 

Det var tredje året på rad dette prosjektet ble gjennomført, selvfølgelig med jamsession på lørdagen der blues var tema. Vellykket jam med mange på scenen og et oppegående husband med Sigrid Pauline Brennhaug, Tor Petter Aanes, Torstein Bang, Rune Ervik, Lars Kristian Sjøvold og undertegnede. Kåre og Webjørn var med allerede på andre låta. For ei helg!

[23.01.2018]
Mange godord av CD-singelen "Det er Jul".

 "Det er Jul" har fått en veldig god mottakelse både i presse og blant folk. På facebook har interessen var formidabel med bare gode kommentarer og CDer er blit solgt. 

[22.12.2017]
CD-release på Fisk3 Juleforstilling i Mosjøen Kulturhus

CD-releasen av låta "Det er Jul" av og med familien Martinsen/Brygfjeld på Frisk 3 sin juleforstillinger i slutten av november ble en stor glede . Alt med med åtte mannsorkester, dansere, rapper og vokalister. En stor takk til Knut Wulff Hanse/Frisk 3 som sponset innspillingen i Gjøkeredet Studio i Moss med Jon-Willy Rydningen som keyboardist, programmering og produsering.

Bandet bestod av musikerne Christin Eriksen, Jim-Ronny Lorentzen, Åge Arnt Rønning, Roger Svartvatn, Gary Hoffmann, vokalistene Johanna Martinsen Brygfjeld, Lena Vall og rapperen Emil Larsson.

Juleshowet med danserne Toby Deeraan og Kristin Agnes og alle danserne i alle aldre imponerte stort og vi gleder oss allerede til neste års juleforestilling.

[22.12.2017]
DaCapo Hippies og Den kulturelle spaserstokken i Harstad

Da er Christin Eriksen og undertegnede ferdig med tre dagers oppdrag for Den kulturelle Spaserstokken i Harstad. Det ble flotte dager i uke 43 med tilsammen  10 allsangstunder a 45 min. på alders og sykehjem, fritidskaféer og omsorgshjem. En stor glede å glede gammle mennsker med låter de har et forhold tili. 

Vi fikk veldige gode tilbakemeldinger og ble ønsket tilbake og med gode arrangører ble dette en skikkelig inspirasjon for oss. Uka ble avsluttet på fredag med en konsert på lunsjkaféen Dagskift på Kulturfabrikken på Sortland.

Nå er er det dags for allsangkveld på Kulturverkstedet førstkommende torsdag på Kulturverkstedet i Mosjøen.

[28.10.2017]
1-5 av 173 Neste >>
Arvid Martinsen Productions AMP musikk musiker trombone gitar sang komponist komposisjon arrangement konsert konserter spilleoppdrag band Hemnes Mosjøen Mo i Rana Helgeland
web: info helgeland