Arvid Martinsen 

Tlf 975 41 171

Høstens virksomhet

Høsten byr på mange hyggelig oppdrag: 

22.-24. september      - Hemnes Janitsjar med øvingshelg i Hemavan i Sverige

5. oktober                  -  Den Kulturelle Spaserstokken Mosjøen med DaCapo Hippies på dagtid med allsang                                                     på bl.a Parken Bo og på Kulturverkstedet på kvelden.

12. oktober                 - Allsang med DaCapo Hippies på Furulund i Brygfjelddalen/Hemnes Kommune 

19. oktober                 - Den Kulturelle Spaserstokken med DaCapo Hippies i Hemnes Kommune

21. okrober                 - Storbandjobb med Sandnessjøen Storband med hurtigruat t/r Brønnøysund

24.-24- oktober           - Den Kulturelle Spaserstokken og DaCapo Hippies til Harstad

25. oktober                  - DaCapo Hippies på Dagskift, musikkafe på Kulturfabrikken på Sortland

2. november                - DaCapo Hippies på Kulturverkstedet i Mosjøen

19.-22. november        - "Det er Jul" - BrygfjelddalsEnsemblet årlige juleturne.

 

i tillegg kommer CD-innspilling av låta "Det er Jul" i Moss i Jon-Willy Rydningen sitt studio bl.a. med Johanna og Åshild Martinsen Brygfjeld. 

[18.09.2017]
AMBs 40 års jubileumsturnè 2017 - en særdeles hyggelige opplevelse

 Arvid Martinsen Band - 40 års jubileumsturne ble en et hyggelig møte for musikerne og bandets publikum. Vi gjorde festivalkonsert på HemnesJazz og syv jazzklubbkonserter i Mo i Rana - Mosjøen - Bodø - Misvær - Harstad - Sortland og Narvik.

I et fantastisk høstvær med flyreiser og leiebil og et entusiastisk publikum med proffe arrangører var alt bare en glede og en store inspirasjon for en gammel trombonehund.

Takk til de gode dedikerte musikerne Jan Gunnar Hoff, Ernst Wiggo Sandbakk, Stein Olav Pedersen og Henrik Skog. 

 

På gjenhør... snart!

[13.09.2017]
The Funk Disease med gjestevokalister fra USA på Øyfjellet ved Mosjøen

Etter å ha spilt konsert med åttemannsbandet The Funk Disease feat. Freedom Bremner, Tiffany T'zelle Wilson og Vivian Sessoms i Gilles Garden torsdag 6. juli, bar det opp på Øyfjellet med helikopter  fredag 7.juli. Til  TOP OF THE MOUNTAIN - konsert/happening i et fantastisk solskinn og stille vær med en utsikt utover hele Helgeland ut til kysten.

 

Dette går rett og slett ikke an å forklare denne opplevelsen, det ble et minne for liver for oss musikere og nesten 2000 publikummere som gikk opp Trongskaret eller opp Øydalen til 818 m over havet for å høre en konsert...

 

Publikum, arrangører og musikere var rørt over denne opplevelsen i naturen, med tre afro amerikanske artister som kan dette med å sette følelsene i gang hos publikum, med låter som handlet om slaveri, samfunnsengasjement og personlige liv. Helt rå opplevelse med et Funk Disease-band som leverte som vanlig. 

 

Takk til superarrangør og idèmaker Roar Møller og hans sponsorer som turte å gjennomføre denne syke tanken om en konsert på selveste Øyfjellet.

 

Takk og takk og takk!

 

En av amerikanerne utbrøt i helikopteret da de så køen av mennsker opp den nye steintrappa i Trongskaret:  "What the fuck is going in in this country?"... Køen av mennesker så jo ut som en slange..

[19.07.2017]
Holmen17, festival på Graddolmen i Skjerstad
 Jeg var så heldig å bli engasjert på Holmen17, en glimrende festival på Graddholmen i Skjerstadfjorden sør i Bodø Kommune, lørdag 7. og 8.juli.
 Som et ihuga Misvær-fan etter utallige sommerferier som barn og ungdom på Enge og på Oldereid, var dette stor stas. Jeg hadde egen allsangstund på utescenen for barn og voksne, hadde en liten gjesteopptreden sammen med suverene Misvær Skaforening og spilte også med flotte Salten Brass, en velklingende kvintett av kulturskolelærer og tubaist for anledningen, trombonisten Gunnar Høgseth fra Høgseth i Misvær.

Møtte også Arvid Engegård, vi la nye planer, og Jan Gunnar Hoff som jeg skal spille med senere i høst på Ysteriet Kro & Scene i Misvær.

Festivalsjef Linda Sandåker og hennes crew sørget for en utrolig profesjonell arrangert festival, med tilbud til alle, barn, ungdom, voksne og eldre.

 

Holmenfestivalen på Graddholmen ruler..

[19.07.2017]
Travle tider

Jeg er nå midt oppe i arr-og komponering til de to konsertene med The Funk Disease og de tre New Yorkerne Freedom Bremner, Tiffany T'zelle Wilson og Vivian Sessoms.

Torsdag 6. juli kl 22.00 braker det løs på Gilles Cafe/Gilles Garden i Mosjøen med et dig soul/funk party. Fredag 7. juli kl 15.00 er det opp med helikopter til varden på Øyfjellet med samme bandet og klart for "Top Of The Mountain"-gig.

I tillegg må jeg øve trombone for å matche opp med flere engasjement utover sommeren og høsten.

https://www.facebook.com/The-Funk-Disease-565623060281471/?fref=tsv

 

I går søndag var det konsert med AM-Trio og Ellen Agnete Brygfjeld og Christin Eriksen på Stavassdagen i forbindelse Granedagan. En særdeles hyggelg opplevelsei på en fantastisk fjellgård som er blitt helrestaurert. Are Halse, daglig leder av Grane Bygdetun, og resten av arrangementskomiteen tok i mot oss med god mat, kaffe og en gode ord. De gav oss et minne for livet med dette engasjementet.

 

Neste jobb er på Graddholmen i Misvær lørdag 1. juli der jeg har familiekonsert/allsang med gitar og sang, skal spille trombone med Salten Brasskvintett og sette inn som gjestesolist med Gunnar Høgseth og Misvær Skaforening. På deres 20 års-feiring. 

 

Så er det rett hjem og gjøre klart til ei knall uke i Mosjøen med konserter og masterclass/konsert med The Manhattans

 

Travle tider, ja men: "That's The Way.. Ooha Ooha.. I Like It.. Ooha Ooha..  :) 

[19.06.2017]
1-5 av 168 Neste >>
Arvid Martinsen Productions AMP musikk musiker trombone gitar sang komponist komposisjon arrangement konsert konserter spilleoppdrag band Hemnes Mosjøen Mo i Rana Helgeland
web: info helgeland