Arvid Martinsen 

Tlf 975 41 171

DaCapo Hippies og Den kulturelle spaserstokken i Harstad

Da er Christin Eriksen og undertegnede ferdig med tre dagers oppdrag for Den kulturelle Spaserstokken i Harstad. Det ble flotte dager i uke 43 med tilsammen  10 allsangstunder a 45 min. på alders og sykehjem, fritidskaféer og omsorgshjem. En stor glede å glede gammle mennsker med låter de har et forhold tili. 

Vi fikk veldige gode tilbakemeldinger og ble ønsket tilbake og med gode arrangører ble dette en skikkelig inspirasjon for oss. Uka ble avsluttet på fredag med en konsert på lunsjkaféen Dagskift på Kulturfabrikken på Sortland.

Nå er er det dags for allsangkveld på Kulturverkstedet førstkommende torsdag på Kulturverkstedet i Mosjøen.

[28.10.2017]
Høstens virksomhet

Høsten byr på mange hyggelig oppdrag: 

22.-24. september      - Hemnes Janitsjar med øvingshelg i Hemavan i Sverige

5. oktober                  -  Den Kulturelle Spaserstokken Mosjøen med DaCapo Hippies på dagtid med allsang                                                     på bl.a Parken Bo og på Kulturverkstedet på kvelden.

12. oktober                 - Allsang med DaCapo Hippies på Furulund i Brygfjelddalen/Hemnes Kommune

16. - 17. oktober         - Innspilling av låta "Det er Jul" i studio hos Jon-Willy Rydningen i Moss. 

19. oktober                 - Den Kulturelle Spaserstokken med DaCapo Hippies i Hemnes Kommune

21. oktober                 - Storbandjobb med Sandnessjøen Storband med hurtigruat t/r Brønnøysund

24.-24- oktober           - Den Kulturelle Spaserstokken og DaCapo Hippies til Harstad

25. oktober                  - DaCapo Hippies på Dagskift, musikkafe på Kulturfabrikken på Sortland

2. november                 - DaCapo Hippies på Kulturverkstedet i Mosjøen

8. november                - DaCapo Hippies på Oasen, Vefsn Sykehjem

8. november                - Korpskonsert med Hemnes Janitsjar / Jorda rundt

11. november              -  Korpskonsert med Hemnes Janitsjar/ Jorda rundt

29. og 30 november     - Frisk3 Juleforestilling i Mosjøen Kulturhus

19.-22. november        - "Det er Jul" - BrygfjelddalsEnsemblet årlige juleturne.

 

i

[18.09.2017]
AMBs 40 års jubileumsturnè 2017 - en særdeles hyggelige opplevelse

 Arvid Martinsen Band - 40 års jubileumsturne ble en et hyggelig møte for musikerne og bandets publikum. Vi gjorde festivalkonsert på HemnesJazz og syv jazzklubbkonserter i Mo i Rana - Mosjøen - Bodø - Misvær - Harstad - Sortland og Narvik.

I et fantastisk høstvær med flyreiser og leiebil og et entusiastisk publikum med proffe arrangører var alt bare en glede og en store inspirasjon for en gammel trombonehund.

Takk til de gode dedikerte musikerne Jan Gunnar Hoff, Ernst Wiggo Sandbakk, Stein Olav Pedersen og Henrik Skog. 

 

På gjenhør... snart!

[13.09.2017]
The Funk Disease med gjestevokalister fra USA på Øyfjellet ved Mosjøen

Etter å ha spilt konsert med åttemannsbandet The Funk Disease feat. Freedom Bremner, Tiffany T'zelle Wilson og Vivian Sessoms i Gilles Garden torsdag 6. juli, bar det opp på Øyfjellet med helikopter  fredag 7.juli. Til  TOP OF THE MOUNTAIN - konsert/happening i et fantastisk solskinn og stille vær med en utsikt utover hele Helgeland ut til kysten.

 

Dette går rett og slett ikke an å forklare denne opplevelsen, det ble et minne for liver for oss musikere og nesten 2000 publikummere som gikk opp Trongskaret eller opp Øydalen til 818 m over havet for å høre en konsert...

 

Publikum, arrangører og musikere var rørt over denne opplevelsen i naturen, med tre afro amerikanske artister som kan dette med å sette følelsene i gang hos publikum, med låter som handlet om slaveri, samfunnsengasjement og personlige liv. Helt rå opplevelse med et Funk Disease-band som leverte som vanlig. 

 

Takk til superarrangør og idèmaker Roar Møller og hans sponsorer som turte å gjennomføre denne syke tanken om en konsert på selveste Øyfjellet.

 

Takk og takk og takk!

 

En av amerikanerne utbrøt i helikopteret da de så køen av mennsker opp den nye steintrappa i Trongskaret:  "What the fuck is going in in this country?"... Køen av mennesker så jo ut som en slange..

[19.07.2017]
Holmen17, festival på Graddolmen i Skjerstad
 Jeg var så heldig å bli engasjert på Holmen17, en glimrende festival på Graddholmen i Skjerstadfjorden sør i Bodø Kommune, lørdag 7. og 8.juli.
 Som et ihuga Misvær-fan etter utallige sommerferier som barn og ungdom på Enge og på Oldereid, var dette stor stas. Jeg hadde egen allsangstund på utescenen for barn og voksne, hadde en liten gjesteopptreden sammen med suverene Misvær Skaforening og spilte også med flotte Salten Brass, en velklingende kvintett av kulturskolelærer og tubaist for anledningen, trombonisten Gunnar Høgseth fra Høgseth i Misvær.

Møtte også Arvid Engegård, vi la nye planer, og Jan Gunnar Hoff som jeg skal spille med senere i høst på Ysteriet Kro & Scene i Misvær.

Festivalsjef Linda Sandåker og hennes crew sørget for en utrolig profesjonell arrangert festival, med tilbud til alle, barn, ungdom, voksne og eldre.

 

Holmenfestivalen på Graddholmen ruler..

[19.07.2017]
1-5 av 169 Neste >>
Arvid Martinsen Productions AMP musikk musiker trombone gitar sang komponist komposisjon arrangement konsert konserter spilleoppdrag band Hemnes Mosjøen Mo i Rana Helgeland
web: info helgeland